Мигранти возачима прете одсецањем главе?!(видео)

Извор: Телеграф – 30-08-2019

На Савском тргу, окретници линије 860 која саобраћа ка Обреновцу, шокирани путници снимили су како група миграната покушава да уђе у аутобус без плаћене карте.

Мигранти праве хаос (Фото: принтскрин)

Домаћи путници су се препали када је мигрант кренуо ка аутобусу. Он је почео да бесни па су га једва остали мигранти зауздали и смирили да не дође до много горих ствари.

Редовни путници на овој линији кажу да се овакве ствари стално догађају – мигранти покушавају да уђу у аутобус и свађају се са возачем, ударају по возилу и прете…

Napad migranata na vozača “Strelinog” autobusa za Obrenovac u 23.30 u Beogradu! Veoma ljuti i agresivni zato što su pitani za karte… Zahvaljujući paru momaka koji su se u tom trenutku našli kod prednjih vrata vozila, sve se zavrsilo samo na oštrom verbalnom nastupu…Jedan od momaka im je ovom prilikom rekao : “Ovakvim ponašanjem se zahvaljujete Srbiji” ?

Гестикулирају као да ће му одсећи главу, пуцати… Нисмо имали забележен физички напад на возача, углавном су то претње, али дешава се и да ударају песницама о стакло – кажу у превознику “Стрела Уб”.

– Малтретирају путнике, остављају флаше, направе хаос у аутобусу. Наши људи не знају шта да раде. Увек их је по 4 до 6 у групи. Дешава се да уђе, на пример, њих шесторо, а да купе три карте. Одбијају да изађу и нико не може да их избаци – кажу у “Стрели”.

Kако кажу, њихова возила за Обреновац су нова, и не могу да дозволе да путници, били то мигранти или не, који неће да плате карту улазе и уништавају аутобусе.

 

Hits: 13

Оставите одговор