Колинда: Жалим што у „Олуји“ нисам убијала Србе!

ПОЛИТИКА
05.08.2019. 20:03ч

Сумануто: Гризла ме је савест. Најрадије бих ухватила пушку и отишла на бојиште, рекла је Грабар Китаровић сећајући се акције из 1995. године током које је убијено 2.000, а протерано 250.000 Срба. Државни врх Србије згрожен (више…)

Hits: 0

ДАЧИЋ НИЈЕ ОЋУТАО ВЉОРИ ЧИТАКУ

ПОЛИТИКА – 11.06.2019. 08:10

ЊУЈОРК – После синоћње седнице Савета безбедности УН у Њујорку српски шеф дипломатије Ивица Дачић није оћутао приштинској представници Вљори Читаку па је тако дошло до вербалног окршаја у којем јој је Дачић одговорио на прозивке које је на рачун Србије изнела у излагању. (више…)

Hits: 1

СЛЕТАЊЕ НА МЕСЕЦ

Printscreen Youtube / 13.05.2019

На интернету су се појавили снимци који наводно показују да је чувени снимак слетања на Месец лажан, односно да није снимљен на том сателиту.

Наиме, на снимцима се виде космонаути који наводно шетају по пустињама Неваде а која би требало да представља Земљин сателит.

У потпису снимка власник Yоутубе канала се позива на Викиликс.

Да ли је снимак аутентичан или је у питању још једна теорија завере просудите сами.

Hits: 5

Британска служба креће у обрачун на Балкану!

26-04-2019  – Србија Политика

Британци сачинили списак неподобних Срба, а на списку су, осим политичара, и српски генерали и владике… Милорад Додик, председник Председништва БиХ, открио је да постоји британски списак Срба за које они верују да су због блискости са Русима непријатељски настројени према њиховој земљи. Додао је да Британци имају намеру да се разрачунају са тим људима…

(више…)

Hits: 23

Нешто што мало људи зна

Приредио: П.Л. – CK.ey / 12.03.2019.Фото: Драгана Удовичић

Све се то збивало у пролеће 2000. године, неколико месеци пред промене 5. октобра за које ја нисам знао да ће се догодити, за разлику од Ђинђића који је знао. Једна моја пријатељица која је била активисткиња Демократске странке рекла ми је – Слушај ти знаш много занимљивих ствари, не би било лоше да тебе види Ђинђић, (више…)

Hits: 26

Све нас лажу – иза позиције и опозиције су једни те исти

CK.ey –  8 мaрт. 2019

Гост емисије “Интервју” био је проф. др Светозар Радишић, пуковник Војске Србије у пензији. Експерт за стратегију и војну доктрину, борбену готовост, „сведимензионалну одбрану“, „психолошки рат“, „неоружане облике агресије“ и „нови светски поредак“ изнео је тешке оптужбе на рачун САД поводом догађаја 11. септембра 2001. године и каснијим војним интервенцијама које су уследиле.

(више…)

Hits: 1

Mrežni rat – sa posebnim akcentom udara američkih mreža na srpsku ekonomiju, medije i Srpsku pravoslavnu crkvu

HelmCast / 28 feb. 2019

Specijalni neoružani rat koji Sjedinjene Američke Države vode protiv srpskog naroda tema je kojom se bavi Slobodan Stojičević. U svojoj novoj knjizi “Mrežni rat protiv Srba”, Stojičević je obradio metode, ciljeve i posledice mrežnog udara na Srbiju, sa posebnim akcentom udara američkih mreža na srpsku ekonomiju, medije i Srpsku pravoslavnu crkvu. Glavni cilj američkih operacija se slamanje volje za otporom srpskog naroda, a o njihovim metodama i rezultatima napada, kao i načunu odbrane saznajte gledajući ovaj video.

Hits: 6

Министар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров

Спутњик / 22.02.2019.

Једном америчком новинару омакао се лапсус док је постављао питање руском министру.

Уместо да га пита шта мисли о будућности руско-америчких односа, новинар је Лаврова упитао да ли сматра да ц́е се односи између САД и Америке надаље погоршавати или постоји шанса да се побољшају.

Hits: 11

Hag briše dokaze i tragove laži o srpskoj krivici

R. Dragović | 31. januar 2019.

 Mile Poparić i Zorica Subotić

NAMERNIM lomljenjem delova mina – jedinih materijalnih dokaza zločina na sarajevskoj pijaci Markale, u Haškom tribunalu ne samo što su uništeni dokazi u postupcima koji još nisu završeni, već su uklonjeni i tragovi brojnih lažiranja i manipulisanja u režiji tužilaštva i suda u Hagu. U slučaju “Markale”, ali i brojnim drugim predmetima, utvrđene su zloupotrebe dokaza kako bi se Srbi okrivili za zločin. (више…)

Hits: 4

НОВИ БЕОГРАД ПРЕПУН ШИПТАРСКИХ ШПИЈУНА!

Hits: 5