Политичари обећавају бољи живот народу, а боре се само за себе!

ИНТЕРВЈУ: Слободан Рељић (30.08.2019) – Балкан инфо

Овог човека треба да послушате!

Гост емисије “Интервју” био је проф. др Слободан Рељић, некадашњи главни и одговорни уредник НИН-а, а данас публициста и универзитетски професор који се бави медијима.
Био је учесник стручних и научних скупова о улози медија у савременом друштву и објавио је више прилога у тематским зборницима о положају медија.
Аутор је неколико књига које се баве медијима.
Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

Емисију је водио новинар Теша Тешановић.

Hits: 12

ДАЧИЋ НИЈЕ ОЋУТАО ВЉОРИ ЧИТАКУ

ПОЛИТИКА – 11.06.2019. 08:10

ЊУЈОРК – После синоћње седнице Савета безбедности УН у Њујорку српски шеф дипломатије Ивица Дачић није оћутао приштинској представници Вљори Читаку па је тако дошло до вербалног окршаја у којем јој је Дачић одговорио на прозивке које је на рачун Србије изнела у излагању. (више…)

Hits: 10

СЛЕТАЊЕ НА МЕСЕЦ

Printscreen Youtube / 13.05.2019

На интернету су се појавили снимци који наводно показују да је чувени снимак слетања на Месец лажан, односно да није снимљен на том сателиту.

Наиме, на снимцима се виде космонаути који наводно шетају по пустињама Неваде а која би требало да представља Земљин сателит.

У потпису снимка власник Yоутубе канала се позива на Викиликс.

Да ли је снимак аутентичан или је у питању још једна теорија завере просудите сами.

Hits: 14

Британска служба креће у обрачун на Балкану!

26-04-2019  – Србија Политика

Британци сачинили списак неподобних Срба, а на списку су, осим политичара, и српски генерали и владике… Милорад Додик, председник Председништва БиХ, открио је да постоји британски списак Срба за које они верују да су због блискости са Русима непријатељски настројени према њиховој земљи. Додао је да Британци имају намеру да се разрачунају са тим људима…

(више…)

Hits: 31

Нешто што мало људи зна

Приредио: П.Л. – CK.ey / 12.03.2019.Фото: Драгана Удовичић

Све се то збивало у пролеће 2000. године, неколико месеци пред промене 5. октобра за које ја нисам знао да ће се догодити, за разлику од Ђинђића који је знао. Једна моја пријатељица која је била активисткиња Демократске странке рекла ми је – Слушај ти знаш много занимљивих ствари, не би било лоше да тебе види Ђинђић, (више…)

Hits: 35

Све нас лажу – иза позиције и опозиције су једни те исти

CK.ey –  8 мaрт. 2019

Гост емисије “Интервју” био је проф. др Светозар Радишић, пуковник Војске Србије у пензији. Експерт за стратегију и војну доктрину, борбену готовост, „сведимензионалну одбрану“, „психолошки рат“, „неоружане облике агресије“ и „нови светски поредак“ изнео је тешке оптужбе на рачун САД поводом догађаја 11. септембра 2001. године и каснијим војним интервенцијама које су уследиле.

(више…)

Hits: 10

Mrežni rat – sa posebnim akcentom udara američkih mreža na srpsku ekonomiju, medije i Srpsku pravoslavnu crkvu

HelmCast / 28 feb. 2019

Specijalni neoružani rat koji Sjedinjene Američke Države vode protiv srpskog naroda tema je kojom se bavi Slobodan Stojičević. U svojoj novoj knjizi “Mrežni rat protiv Srba”, Stojičević je obradio metode, ciljeve i posledice mrežnog udara na Srbiju, sa posebnim akcentom udara američkih mreža na srpsku ekonomiju, medije i Srpsku pravoslavnu crkvu. Glavni cilj američkih operacija se slamanje volje za otporom srpskog naroda, a o njihovim metodama i rezultatima napada, kao i načunu odbrane saznajte gledajući ovaj video.

Hits: 15