Исплата за милион жртава рата

https://sptnkne.ws/BBaF

Влада Русије одобрила је расподелу средстава за једнократне исплате у част обележавања 75. годишњице победе у Другом светском рату, наводи се у документу, који је објављен на сајту владиног кабинета. (више…)

Hits: 0

МЕДОЈЕВИЋ МИЛОГОРЦИМА

Извор: Правда – 07-03-2020

Jедан од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић одговорио је премијеру Црне Горе Душку Марковићу, који је рекао да се “повампирују политике крвавих 90-тих година прошлог века”.
n

Небојша Медојевић

(више…)

Hits: 0

Многи кoји су претили Русији завршили cy неславно…

Руско Министарство спољних послова поручило је земљама НАТО, које планирају вежбе “Бранилац Европе-2020“ на граници РФ, да размисле о последицама агресивног деловања које подижу напетост у региону.

Извор: Танјуг – 07-03-2020 16:12

Izvor: Srna
Thumbnail

Интензивирање активности НАТО на граници са Русијом неће, међутим, натерати Москву да промени курс своје спољне политике, истичу у Министарству. (више…)

Hits: 4

Политичари обећавају бољи живот народу, а боре се само за себе!

ИНТЕРВЈУ: Слободан Рељић (30.08.2019) – Балкан инфо

Овог човека треба да послушате!

Гост емисије “Интервју” био је проф. др Слободан Рељић, некадашњи главни и одговорни уредник НИН-а, а данас публициста и универзитетски професор који се бави медијима.
Био је учесник стручних и научних скупова о улози медија у савременом друштву и објавио је више прилога у тематским зборницима о положају медија.
Аутор је неколико књига које се баве медијима.
Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

Емисију је водио новинар Теша Тешановић.

Hits: 14

ДАЧИЋ НИЈЕ ОЋУТАО ВЉОРИ ЧИТАКУ

ПОЛИТИКА – 11.06.2019. 08:10

ЊУЈОРК – После синоћње седнице Савета безбедности УН у Њујорку српски шеф дипломатије Ивица Дачић није оћутао приштинској представници Вљори Читаку па је тако дошло до вербалног окршаја у којем јој је Дачић одговорио на прозивке које је на рачун Србије изнела у излагању. (више…)

Hits: 12

СЛЕТАЊЕ НА МЕСЕЦ

Printscreen Youtube / 13.05.2019

На интернету су се појавили снимци који наводно показују да је чувени снимак слетања на Месец лажан, односно да није снимљен на том сателиту.

Наиме, на снимцима се виде космонаути који наводно шетају по пустињама Неваде а која би требало да представља Земљин сателит.

У потпису снимка власник Yоутубе канала се позива на Викиликс.

Да ли је снимак аутентичан или је у питању још једна теорија завере просудите сами.

Hits: 16