Како је Путин решио проблем са апотекама које су дигле цене маски/видео/

CK.ey / 23/03/2020

Vladimir Putin

На недавној седници у Русији на којој се расправљало о коронавирусу, отворио се и проблем апотека које су ове године готово дупло подигле цене заштитних маски. (више…)

Hits: 0

“Хвала, али задржаћемо „мајку“ и „оца“

Путин у потпуности одбацио замену терминима „родитељ 1“ и „родитељ 2“ које намеће Запад

02-12-2019 07:11 /  Фокус

Током расправе о руском националном идентитету, председник Владимир Путин побринуо се да уљудно, али одлучно одбаци сваку замену традиционалних породичних структура замишљеним „напреднијим“ примерима примењеним на Западу.
 Foto: AP Mikhail Klimentyev Sputnik Kremlin Pool

Путин (Фото: kremlin.ru)

(више…)

Hits: 16

Истина о бомбардовању зграде РТС-а током НАТО агресије

Јутарњи Програм ТВ ХАППY
ЂС – (22.10.2019)

Гост: Милорад Комраков – Некадашњи уредник информативног програма РТС и цовек обележен као зналац тренутка , кад треба да буде зграда РТС-а гађана НАТО бомбама . . .
Уместо да се забавимо истрагом странаца , који и јесу главни кривци , ми шутимо двадесет година . . .

Hits: 23

Асимилацијом до нових народа

ИНТЕРВЈУ: Зоран Милошевић – Кључни циљ новог светског поретка је уништење човечанства (10 ауг. 2019)

Гост емисије “Интервју” био је проф. др Зоран Милошевић, социолог религије, професор теоријске социологије и политичке теорије. (више…)

Hits: 12

ФБИ КОНАЧНО ПРИЗНАО ДА ЈЕ ХИТЛЕР УМРО У ПАРАГВАЈУ 1973

Американци му организовали бег само да не би пао у руке Русима!

Према историјским књигама, Адолф Хитлер је 1945. године извршио самоубиство заједно са љубавницом Евом Браун. Међутим, постоје информације које указују на другу теорију, према којој Хитлер није умро, већ је побегао и живео у Јужној Америци.
07-08-2019 / Извор: express. co. uk

Хитлер (Фото: Јутјуб) (више…)

Hits: 14

Колинда: Жалим што у „Олуји“ нисам убијала Србе!

ПОЛИТИКА
05.08.2019. 20:03ч

Сумануто: Гризла ме је савест. Најрадије бих ухватила пушку и отишла на бојиште, рекла је Грабар Китаровић сећајући се акције из 1995. године током које је убијено 2.000, а протерано 250.000 Срба. Државни врх Србије згрожен (више…)

Hits: 13

ЈЕ*АСМО МАЈКУ СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ! ТИ СРБИЈИ, ЈА ЦРНОЈ ГОРИ!

ПОЛИТИКА
05.07.2019.

У снимку разговора Милана Роћена, некадашњег амбасадора Србије и Црне Горе у Москви, са Вуком Јеремићем, који је у том тренутку био на функцији саветника тадашњег председника Србије Бориса Тадића, који је објавио Ин4с, чује се како су падали договори за апартмане на Светом Стефану, али и напад смеха Јеремића на Роћенову изјаву “Је*асмо мајку Србији и Црној Гори”.

(више…)

Hits: 17

Duboko poštovanje profesionalcu Stojanči Stoilovu !

Beta | 27. decembar 2018.

Makedonski rukometni reprezentativac i kapiten Vardara Stojanče Stoilov napustio je sinoć svečanost proglašenja najboljih sportista Makedonije za 2018, jer su neki od dobitnika govorili i na albanskom jeziku

 Stojanče Stoilov

Direktor MKF Vladimir Temelkovski izjavio je da je sraman potez jednog od najboljih rukometaša te zemlje Stojanča Stolova da zbog albanskog jezika napusti ceremoniju proglašenja najboljih sportista u 2018. godini (више…)

Hits: 20