Срби, не у НАТО!

Спутњик Србија /19 феб. 2020

Немачки посланик:Александар Ној – Срби, не у НАТО, чувајте душу у Црној Гори, не дајте Косово

За Спутњик говори Александар Ној, посланик Левице у немачком Бундестагу, човек који сматра да НАТО бомбардовање из 1999. године још није готово, јер Србија не признаје такозвано Косово, не жели да уведе санкције Русији и не жели да постане чланица НАТО-а. (више…)

Hits: 0

ПОЗДРАВИ СА ТАТОМ ПОЛИЦАЈЦЕМ

ЦРНА ГОРА
07.02.2020.

Као и сваке недеље од усвајања спорног Закона о слободи вероисповести, широм Црне Горе се народ окупља четвртком и недељом и молитвеним ходом изражава бунт.

Литија у Бијелом Пољу се издвојила због једног симпатичног детаља.

На снимку се може видети како је дечак истрчао из колоне како би се поздравио са татом полицајцем. (више…)

Hits: 2

Литије се настављају: Реке верника кренуле ка Никшићу и Беранама

Новости Онлине/ М. С. – В. К. | 02. фебруар 2020

Кренули су на пут дуг 50 километара

 Фото/Видео/М. С./В. К.

КРСТОНОСНА литија кренула је у недељу у 5 сати из манастира Косијерево до Никшића. Старо и младо нашло се у молитвеној колони и путу дугом 50 километара.

Они ће у недељу вече присуствовати молебану у Саборној цркви Светог Василија Острошког у Никшићу и литији на улицама тог града. (више…)

Hits: 3

Никшићанин узорао земљу на свом имању

Новости Онлине | 02. фебруар 2020.

Cвој начин “борбе” показују кроз своју бројност и креативне идеје подршке народу који је жељан да истраје у оспоравању срамног закона тако је, један домаћин у насељу Кличево у Никшићу на својствен начин послао поруку свим верницима

ПРОТЕСТ верника у Црној Гори због спорног Закона о слободи вероисповести траје више од месец дана.

Литије као вид протеста због овог закона су постале за народ у Црној Гори свакодневица. Током шетњи, народ је миран, није склон инцидентима и склањају се од било ког сукоба

Свој начин “борбе” показују кроз своју бројност и креативне идеје подршке народу који је жељан да истраје у оспоравању срамног закона. (више…)

Hits: 14

“Glavni stožer ustaške vojnice” javljao da Jasenovac može da “proguta” neograničen broj Srba

Dragan Vujičić | 12. januar 2020

Malo poznati dokumenti o užasima NDH iz obimnog istraživanja akademika Dinka Davidova, nedavno konačno ugledali svetlost dana

NEZAVISNA Država Hrvatska sve do svog kraja sprovodila je totalni genocid nad Srbima – biološki, verski i kulturni. Cela država i ogroman broj građana NDH učestovali su u istrebljenju svojih komšija pravoslavaca. Genocid su sprovodile ustaše, rame uz rame sa vrhom katoličkog klera, koji je vodio kardinal Alojzije Stepinac. Državni aparat NDH, Sabor i Vlada, Rasnim zakonima su opravdavali bestijalnost retko viđenu u istoriji civilizacije, a jedan od najstrašnijih primera cinizma ustaške administracije iz tog vremena je postojanje Ureda za rušenje pravoslavnih hramova koji je kao izvršni organ države radio od aprila 1941. do aprila 1942. (више…)

Hits: 6

Др Јелена Гускова: Запад распарчава Србе

Милена Марковић | 12. јануар 2020

 Др Јелена Гускова Фото Игор Маринковић

Уколико протести не престану, Мило ће морати да промени закон

После Лондонских докумената инсистирати на демонтажи лажи о Сребреници и сагледати све могућности ревизије оптужница и пресуда у Хашком трибуналу, каже руски експерт за Балкан (више…)

Hits: 2

Милош Биковић одржао говор за памћење (ВИДЕО)

Новости Онлине | 09. јануар 2020

Бранећи Републику Српску, ви сте бранили Српство, а бранећи Космет и Српску цркву у Црној Гори бранимо свој интегритет!

Бити Србин никада није било лако, а данас је као никада до сада јасно да се српски народ налази на бранику православља, рекао је Биковић . . .

 Фото: YouTube Printscreen

Глумац Милош Биковић говорио је у Бањалуци на прослави Дана Републике Српске. Он је том приликом рекао да су борци Републике Српске учинили подвиг дајући своје животе за слободу и истину и допринели васкрсењу целог српског народа.

Hits: 3

Мир Божји, Христос се роди

УТОРАК, 07. ЈАН 2020

На Божић хришћанске цркве славе долазак Спаситеља, који је дошао међу људе да им укаже на вредности вере у љубав, да их измири са Богом кога су се одрекли починивши први грех. (више…)

Hits: 2

Doktor Arheologije Radovan Kovačević , svi nas lagali do sad

dec. 2019/FES TV

U dva puta po 30 i nešto minuta izneo je mnogo zanimljivih podataka o pravom stanju stvari na terenu a pogotovu o prošlosti Slovena.

Kovačevića možete kontaktirati preko njegovog instagram profila VIRTUALNIMUZEJSRBIJE POGLEDAJ VIDEO

(више…)

Hits: 6